Brasserie de Barones

Lunch

Tomatensoep (met bieslook en balletjes)
7.50
Soep van de dag (wisselende dagsoep)
7.50
Zeeuwse vissoep
9.50
Ham of kaas
9.50
Ham en kaas
10.50
Rundercarpaccio
12.50
Boerenomelet
12.75
Salade carpaccio (koud) (mesclun, tomaatjes, komkommer, kappertjes, pijnboompitjes, spekjes, permazaanse kaas en pestomayonaise)
15.95
Vissalade (mesclun, diverse soorten gerookte vis, rode ui, komkommer, kappertjes, zongedroogde tomaten en wasabimayonaise)
17.95
Salade gefrituurde geitenkaas (warm) (mesclun, appel, druiven, walnoten, zongedroogde tomaten, komkommer en een honing-mosterddressing)
15.95
Gezond (met ham en kaas, sla, tomaat, komkommer, ei en vruchten)
8.75
Huisgemaakte eiersalade
9.00
Belgische kip cuury (met mesclun, tomaat, komkommer, ui en ei)
9.00
Huisgemaakte tonijnsalade
9.50
Rundercarpaccio (met mesclun, pijnboompitjes, gedroogde tomaten, parmezaanse kaas, spekjes en pestomayonaise)
10.75
Gerookte zalm (met mesclun, roomkaas met bieslook, gedroogde tomaten, kappertjes en ui)
11.75
Brie (warm) (met appel, walnoten en honing)
9.50
Warm curry-vlees
10.75
Warm ketjap-vlees
10.75
Warm pittig-vlees
10.75
Vlees (Tomatensoepje, 2 sneetjes brood, ham, kaas, spiegelei, kroket en salade)
13.75
Vis (Vissoepje, 2 sneetjes brood, gerookte zalm, tonijnsalade, spiegelei, garnalenkroket en salade)
15.75
2 Rundvleeskroketten of 2 frikandellen (met salade, verse frites of boerenbrood)
11.95
2 Gehaktballen (huisgemaakt) (met salade, verse frites en mosterd)
11.95
2 Kaascroquetten of 2 vega croquetten (met salade, verse frites of boerenbrood)
12.25
2 Garnalenkroketten (met salade, verse frites of vloerbrood en citroen-mayonaise)
14.50
Satéspies (met salade, verse frites en mayonaise)
19.95
Zeeuwse burger (Broodje met een heerlijke Zeeuwse burger met tomaat, augurk, gebakken uitjes, burgersaus en Zeeuws spek. Met salade, verse frites en mayonaise)
16.50
Gebakken kippenlevertjes (ui, spek en appel, met salade en verse frites)
15.75
Vlaams stoofvlees (met salade, verse frites en mayonaise)
19.95
Kibbeling (met salade, verse frites en remouladesaus)
18.95
Kogelbiefstuk (met gebakken champignons, salade, verse frites of brood)
22.75

Voorgerechten

Breekbrood (met diverse smeersels)
8.75
Gemixte salade (mesclun, tomaat, komkommer, paprika, ui en olijven)
7.50
Salade met tonijn (mesclun, tomaat, komkommer, paprika, ui, kappertjes en tonijn)
9.75
Salade rauwe ham met appel (mesclun, gefrituurde geitenkaas en honing-mosterd dressing)
9.75
Zalm sashimi (vegan) (met ponzu, edamame en wakame)
10.75
Rundercarpaccio (parmezaanse kaas, pestomayonaise, spekjes, kappertjes en pijnboompitjes)
13.50
Graved lax (home-made) (gemarineerd in Schud gin, zeezout, peper, jeneverbessen, bruine suiker, verse dille, geserveerd met ponzu, edamame en wakame)
14.95
Visplateau (diverse soorten gerookte vis)
17.50
Tomatensoep (met bieslook en balletjes)
7.50
Soep van de dag (wisselende dagsoep)
7.50
Zeeuwse vissoep (rijkelijk gevulde vissoep)
9.50
Kip "du chef" (zachte stukjes kipfilet in een romige saus)
9.75
Albondigas (vegan gehaktballetjes in tomatensaus, doperwtjes en knoflook)
9.75
Gegratineerde Mosseltjes (kruidenboter en kaas)
10.50
Gamba's a la ajillo (knoflook, olie en rode peper)
12.95

Hoofdgerechten

Vegetarische curry (met non chicken en kokosmelk (geserveerd met een frisse salade en noodles))
16.95
Gevulde paprika uit de oven (paprika gevuld met een pittige rijst en groenten, geserveerd met een frisse salade)
16.95
Vegetarische ketjap (met non chicken, groenen en ketjap (geserveerd met een frisse salade en noodles))
16.95
Gebakken mosselen op Zeeuwse wijze (ui, paprika, spek, knoflook en kruiden)
21.95
Gebakken zeebaarsfilet (met een beurre blanc saus)
21.95
Gestoofde zalm (met een saus van selderij en witte wijn)
21.95
Gebakken zalm met serranoham (uit de oven met een saus van Hollandse garnalen)
23.95
Gebakken kabeljauw (met een zachte witte wijnsaus)
23.95
Gestoofde kabeljauw (gestoofd in visbouillon, roomboter en verse groenten)
23.95
Kabeljauw uit de oven (in een kruidenroomsaus met tomaat en kaas gegratineerd)
23.95
Zeeuws vispotje (een mix van verse vis, mosselen en gamba's, gestoofd in witte wijnsaus)
23.95
Sliptong, 3 stuks (met remouladesaus)
25.95
Gebakken runderlever (met ui, spek en appel)
19.50
Pollo du chef (zachte stukjes kippendijen in een romige saus met verse groenten)
19.75
Varkensschnitzel naturel
19.75
Varkensschnitzel (saus naar keuze)
21.75
Reuzensaté (spies van kipfilet met satésaus en kroepoek)
21.75
Varkensschnitzel Gratin (topping van groente gegratineerd met kaas)
22.75
Vlaams runderstoofpotje (in een donker bier gegaarde huisgemaakte stoofvlees)
22.50
Runder steak (met een saus naar keuze)
24.75
Ierse Rib-eye (kruidenboter en grof zeezout)
27.50
Surf & turf (klassieker runder steak met grote gamba's olijfolie en knoflook)
28.95
Saus naar keuze (champignonsaus, pepersaus, stroganoffsaus, kruidenboter of chimichurri)
Frikandel / kroket / kipnuggets (met friet en appelmoes)
7.25
Kibbeling (met friet en appelmoes)
9.25
Schnitzel (met friet en appelmoes)
10.50

Nagerechten

Kinderijs beker (1 bol vanille-ijs en 1 bol aardbeienijs met slagroom)
5.25
Dame Blanche (Vanille Bourbon roomijs met chocolade biscuit, chocolade gelei, gedecoreerd met chocolade crumble en een pure chocolade decoratie)
9.00
Disk salted caramel ijs (Salted caramel roomijs met een crunch, chocolade chips biscuit en karamelgelei)
9.00
IJsmacaron mango-passie (De ijsvariant van de klassieke macaron, roomijs, met een swirl van mango-passie sorbet)
9.00
Yoghurt bosvruchten tombe ijs (Yoghurt ijs en bosvruchten sorbet met cassis biscuit, cassis gelei en gedecoreerd met merinque)
9.00
Bavaroistaartje (Verassing van de chef met vruchtencoulis)
9.00
Sorbet trio (Mango, citroen en framboos sorbet, bereid volgens allergeenvrij recept)
9.00
Kaasplankje (Diverse soorten Franse kazen met gemberbrood en sinaasappelchutney)
14.95

 de Barones Menu  de Barones Menu  de Barones Menu  de Barones Menu  de Barones Menu  de Barones Menu